Hogyan juthat magasabb összegű személyi kölcsönhöz?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

személyi kölcsönt egy gyors pénzügyi segítség. Általában 100-500 ezer forint között igénylik a legtöbben. Előfordulhat, hogy több pénzre van szüksége. Szerencsére a személyi kölcsönnel nagyobb összeghez is hozzá lehet jutni, amit arra költhet, amire szeretne.

Felvehet akár 8,5 millió forintot is. Nettó átlagbérrel is hozzáférhet egy jobb ajánlathoz. Azt viszont fontos tudni, hogy minél magasabb a havi jövedelme, annál kedvezőbb személyi kölcsönhöz juthat. A biztosíték csökkenti a hitelintézet kockázatát, ami a személyi kölcsönnél az igazolható havi bevétele.

Népszerűek a szabad célú hitelek, ezek közül a legtöbben a személyi kölcsönt választják. Nagy különbségek vannak a személyi kölcsönök és a jelzáloghitelek között. Utóbbiaknak jobbak a kamataik, viszont a személyi kölcsön rövidebb idő alatt, sokkal kevesebb dokumentációval és jelzálog nélkül igényelhető.

Egy jelzáloghitel kiutalásának feltétele az ingatlan. Ha ez megvan a hiteligénylő szinte korlátlanul nagy összeget vehet fel. A személyi kölcsönnél viszont nagyjából tízmillió forint a felső határ. 

Amennyiben az átlagbért (nettó 240-250 ezer forintot) nézzük, akkor 8,5 millió forint is elérhető, a legszigorúbb hitelezési gyakorlatot véve 5,5 millió forintot adnak hitelbe a hitelintézetek 10 év futamidő mellett.

Többen is személyi kölcsönből finanszírozzák az ingatlanvásárlást és a felújítást. Ez azoknak jelent jó megoldást, akik nem tudnak jelzálogot biztosítani.személyi kölcsön összege plusz összegként szolgálhat készpénzes vásárláshoz, vagy felújításhoz. Igazolható jövedelem mellett, akár egy héten belül meg is kaphatja a hitelt.

Ha teheti kérje szakértő tanácsát hitelfelvétel előtt, mert a bankok egymáshoz képest kis eltéréssel alkalmazzák JTM szabályt (jövedelemarányos törlesztőrészlet mutatót). 

A Hitelmax személyi kölcsön kalkulátora segít a legkedvezőbb személyi kölcsön kiválasztásában!

Ajánló
Kommentek
  1. Én